19 Şubat 2012 Pazar

TIRAMISU

TIRAMISU ( melek)

yarim litre süt
3 yemek kasigi un
3 yemek kasigi seker
1 yumurta sarisi
1 paket frischkäse


sütü, unu, sekeri yumurta sarisini iyicene cirpin kaynatin muhalebi kivanina gelince ocaktan alin biraz soguduktan sonra frischkäse yi icine ekleyin iyicen karistirin. muhalebimiz hazir

1su bardagi sicak su
3 tatli kasigi kahve
4 tatli kasigi da seker

3 katli hazir pandispanya keki

kekin 1 katini kahveli karsimla islatioyruz sonra üstüne muhalebiden sürüyoruz sonra bir kat daha kek koyuruz ve gene kahve ile islatiyoruz gene muhalebi sürüyoruz en son gene keki  ve islatiyoruz  sonra geri kalan muhalebiyi en üstüne ve kenarlarina güzecene sürüyoruz  üstünede bol kakau serpiyoruz

afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder