24 Mart 2012 Cumartesi

QUARKKUCHEN



1 yumurta
150g seker
120g tereyag
1 paket vanilya
1 kabartmatozu
aldigi kadar un  
sert bir hamur olacak elle yogurulacak




1kg Quark
1kutu sahne 200ml
1 kutu schmand 200ml
1bardak süt
4 eier
2 puddingpulver
200 gr seker
yarim limon
yarim su bardagi yag

hamuru ellinizle yogurun sonra merdaneyle tepsi büyüklügünde acin ( BEN BÜYÜK
YUVARLAK TEPSIYE YAPTIM  BU TARIFI) sonra diger malzemeleri hepsini karistirin
mikserler iyicene cirpin ve hamurun üstüne dökün  180derecekde 35-45 dakika pisirin
pistiketen sonra firini kapatin ama pastmaiz kapali firinin icinde 15 dakika dinlensin sonra cikarin
sogumaya birkadin bir gün önce yaparsanaiz daha güzel oluyor afiyet olsun
.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder