27 Nisan 2012 Cuma

CILELI SCHMAND PASTASI


   

 HAMURU
3 yumurta 
125 gram margarin 
 150 gram seker 
200 gram un 
1 kabartmatozu
2 vanillesekeri  
  PUDDING ICIN
 2 paket pudding 
850 ml süt 
120 g seker 
3 kutu schmand
        
  CILEK
arzu etiginiz kadar cilek
3 paket tortenguss

Hazırlanışı yumurtalari, sekeri ve margarini mixerde iyicene cirpin icine kabartma tozu ve un koyun hamuru firin tepsisine dökün 200 derecede 10 dakika pisirin .   Bu arada 850ml sütü 2 paket vanille puddingle ve sekerle karistirip pisirelim, pudding halinegelince ocaktan indirin ve karistira karistira 3 kutu schmandi puddingin icine dökün  Sonra firinda 10 dakika pisirdiginiz hamurun üstüne yavasca puddingi seriyoruz ve  bir on dakika daha firinda pisiriyoruz sonra sogumaya birakiyoruz biraz soguyan hamurlu puddingin üstüne cilekleri  dösüyoruz ve  kirmizi meyvesuyunla (ben cilek surubu kulandim ) tortengusu üstündeki tarife göre hazirliyoruz ve cileklerin üstüne döküyoruz pastamizi sogumaya birakiyoruz   AFIYET OLSUN

1 yorum:

  1. tariflerinizle son 5 günü kalan etkinligime katilirsaniz cok sevinirim.


    size ödül var sayfamda alirsaniz sevinirim

    YanıtlaSil