20 Nisan 2012 Cuma

LIMONLU KEK


 



 



 



 



 



LIMONLU KEK


0
11
HAMURU
350 g    kati margarin (rama)
350 g     seker
350 g    un
4-5 yumurta
1  limonun suyu
1 Paket vanillesekeri
1 Paket kabartmatosu
1-2 tane limonun kabugu rendelenmis
ÜSTÜNÜN SEKERLEMESI ICIN
1   limonun suyu
300 g   pudrasekeri


hamurun malzemelerini kek hamuru gibi karistirin limonun suyunu ve rendelenmis kabuklarinida koyun hamurun icine karistrin sonra firin tepsisine dökün ve 160 derecede 20-25 dakika pisirin.
sonra bir limonun suyunu pudra sekerinle karistirin firindan cikmis sicak kekin üstüne limonlu pudra sekerini sürün ben üstüne konserve mandalina dösedim  güzel oldu tabi  arzuya göre istemeyen koyamyabilir hafif bir kek oluyor 
AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder