6 Haziran 2012 Çarşamba

KURUTULMUS FASÜLYA KAVURMASI


           MALZEME
kurutulmus taze fasulya 1 iri sogan 2-3 yumurta tuz kirmizi biberkara biber sivi ya ve biraz tere yagi

kuru fasulyalari tuzlu suyun icinde iyicene haslanir, sonra  suyu süzülür.
sogan dogranir sivi  yagin icinde kavrulur sonra  biraz tere yagi eklenir ve haslanmis fasülyalar
soganli yagin icine konu ve güzelcene kavrulana kadar pisirilir.
pistikten sonra, tuzunu kara biber, kirmizi biber eklenir ve yumurtalar fasulyanin üstüne kirilir,
hafiften bir karistirilir ve tavanin agzi kapanir bir iki dakika sonra yumurtalar pisince  ocagin altini kapatin  yemek pismistir. üstüne birde sarimsakli yogur yaptinizmi süper oluyor . 
AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder