8 Eylül 2012 Cumartesi

KABAK YEMEGI

1 kg kabak
kiyma
2 bas sogan
1 kirmizi taze biber
2 kasik salca
2-3 domates
sivi yag
 1 dis sarimsak




 kiymayi tencereye koyun kavrulsun sonra sivi yag ve ince dogradigimiz soganlari ekleyin biraz kavrulduktan sonra kirmizi biberi ekleyin az kavrulsun sonra salcasini  ekleyin  ardindan küp küp dogradiginiz kabaklari ekleyin tuzunu atin kapagini kapatin ocagin altini kisin bu arada  domatesleri soyun küp küp dograyin yemegin üstüne ilave edin ocagin altini kisin kendi suyunda pisin suyu az geliyorsa kaynamis su ekleyin sonunda kara biber kirmizi biber tuzuna bakin  sarimsagini ekleyin  alti kisik pisirin .

AFIYET OLSUN

NOT: SARIMSAKLI YOGUR  ILE SERVIS EDIN SÜPER OLUYOR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder