23 Ekim 2012 Salı

AGLAYAN PASTA (özlem)

HAMURU

2 yumurta
1 cay bardagi seker
1 cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi süt
5 tatli kasigi kakau
1 kabartmatozu
2 vanillesekeri
2-3 cay bardagi un


 bütün malzemeleri karistirin cok sert olmasin hamur büyük firin tepsisine dökün 200 derecede
pisirin sogumaya birakin


KREMASI

2  sivi sahne
2 schmand
2-3 kasik seker
2 paket sahne sertlestirici

  sahneyi , sahnesertlestiriciyi ve sekeri iyicene cirptin sertlestikten sonra schmandi ekleyin sogumaya birakin

 SOSU

1200 ml süt
2 paket kakaolu pudding
4 kasik seker

sütü tencereye koy pudingi sekeri ekle karistira karistira kaynayip koyualasmasini bekleyin  , puddingi gibi sert olmayacak sos gibi civik olacak  bir iki tasim kaynadiktan sonra ocaktan cekin  sogumaya birakin arada bir karistirin ki üstü kayamaklanmasin

soguyan kekimizin üstüne kremayi sürüyoruz sonra üstüne de sosumuzu döküyoruz  güzelcene servis ediyoruz


AFIYET OLSUN
 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder